De ce vi le recomandam..... De ce sunt utile......

Proiectarea si alegerea componentelor unei instalatii sanitare poate fi o provocare foarte mare pentru un neavizat, motiv pentru care este indicat sa va documentati  pe aceasta tema sau sa cereti sprijinul unui specialist.

Unul din rolurile pe care le au sifoanele de scurgere, fie duble sau simple in instalatiile sanitare este acela ca evita depunerea de resturi emitente de mirosuri neplacute si provocatoare de boli, atunci cand se monteaza o chiuveta in orice tip de interior.
Apa retinuta de sifoanele de scurgere creeaza un fel de “sigiliu” care are rolul de a impiedica resturile sa se intoarca inapoi in incinte. Prin urmare, mai toate accesoriile de canalizare precum chiuvete, cazi de baie, vase de toaleta etc., sunt echipate cu sifoane de scurgere.
Sifoanele pot fi fabricate ca sifoane integrale sau pot fi realizate ca sifoane atasabile in functie utilizare. De asemenea, sifoanele de scurgere trebuie sa prezinte un caracter de auto-curatire, acestea fiind folosite si pentru deseuri menajere, de aceea ar trebui sa fie usor de curatat si, totodata, un sifon de calitate ar trebui sa mentina un “sigiliu” fara sa tina cont de conditiile debitului apei.
Utilizarile sifoanelor de scurgere
Pot fi construite pentru a fi instalate in afara cladirilor, cu rol de a conduce apa eliminata din chivete, cazi de baie etc. Sunt conectate la cel mai apropiat canal de scurgere astfel incat gazele sa nu poata intra in casa, actionand ca un sifon cu “sigiliu” adanc.
Au rolul de a impiedica intrarea gandacilor sau a altor insecte de la canal in tevile de conducere a apei.
Sunt folosite la fixarea vaselor de toaleta, pentru evacuarea prin perete sau pentru evacuarea prin podea.
Pot fi instalate in podea pentru a colecta apa menajera din chiuvete, cazi de baie si baie in general.
Pot reprezinta un dispozitive de colectare a deseurilor, grasimilor si se folosesc in general, in industria food.
Exista, asadar,  variate tipuri de sifoane de scurgere realizate din fonta sau din material PVC, indispensabile oricarei case.
Pont :

1. Sifoanele de scurgere trebuie să aiba intotdeauna  diametrul potrivit.  Dacă diametrul este prea  mare, atunci apa reziduala nu va putea umple tevile si nu va avea presiune pentru evacuarea materiilor fixe. Acestea se vor sedimenta si vor infunda tevile. in cazul unui diametru prea mic, se va ajunge la eliminarea aerului si din aceasta cauza puterea de aspiraţie a sifonului va fi limitata.

2. La alegerea tipului de chiuveta si stabilirea modului si locului de amplasare, acolo unde optica materiala nu are nici un rol, puteti lua sifonul realizat din material de plastic. La montaj, acesta va fi mai flexibil. Prin aplicarea unei tevi de scurgere mai flexibile vor putea fi depasite aproape toate problemele specifice.

Urmareste pagina de promotii pentru a fi informat permanent despre ofertele noastre!